Bedrijven

Ook voor uw bedrijf kunnen wij veel betekenen!


Wij verzorgen fruitmanden in alle prijsklassen en rekenen in de Hoekse Waard geen bezorg kosten. Daarnaast kunnen wij sapmanden voor u verzorgen met daarin: 4 flessen Schulp dubbelsap, netjes in een Holland druiven kistje afgedekt met plastic folie voor € 13,50, het voordeel is dat niet elke zieke alles lust van appel, sinaasappel of banaan, maar drinken moet iedereen. Bovendien heeft een sapmand het voordeel dat het een houdbaarheidsduur heeft van bijna een jaar.


Wij kunnen u ook een luxere aanbieding doen van 4 flessen met vlierbessen, zwartebessen, bosvruchten en blauwebessensap voor € 18,00 per kistje.


Als u een keer iets anders geven wil ter gelegenheid van een jubileum dan hebben wij voor u een mooie groentemand met alle soorten 1ste kwaliteit groenten in alle prijsklassen.


Ook verzorgen wij graag voor u en uw personeel de nodige vitaminen in de vorm van een door u gewenste hoeveelheid fruit. Wij hebben bedrijven waar wij dit wekelijks voor verzorgen, kinderdagverblijven maken bijvoorbeeld ook gebruik van onze diensten.


Er zijn tevens bedrijven die ons opdracht geven om bij de bouw van een nieuw pand, de medewerkers van het bouwbedrijf, van tijd tot tijd te verrassen met een kistje sinaasappels of mandarijnen.

Ook een pan eigen gemaakte erwten of tomaten soep behoort tot mogelijkheden.

U zult versteld staan hoe motiverend dit werkt.