Onze Producten

In de inleiding noemden wij al dat wij de aardbeien zelf kweken. Ook telen wij hierin een bepaald soort, genaamd SONATA, wat minder meeldauw gevoelig is maar een uitstekende smaak heeft. Deze aardbei kan daardoor al gauw zonder suiker genuttigd worden. Het heeft als nadeel dat de opbrengst minder is dan het hoofdras ELSANTA.Wij kiezen dan toch voor smaak, dit ras steekt met kop en schouders boven andere rassen uit. Daarnaast laten wij de vrucht rijpen aan de plant, dit kan omdat de aardbeien bij ons geen zogenaamd "uitstal" leven behoeven. S'morgens geplukt, dezelfde dag bij u op tafel.


Dit in onderscheid van de weg die een aardbei gewoonlijk gaat:

teler → veiling → groothandel → detaillist → consument
Naast het reguliere AGF pakket, hebben wij nog een aantal specialiteiten zoals boerenkaas, deze komt van kaasboerderij Mulder te Stellendam. Een groot assortiment Cranberry gezondheidssappen gezoet en ongezoet, inhoud 0.5 of 1liter, € 4.50 en € 7.49.

Deze sappen versterken bijvoorbeeld de functie van de blaas. Wij verkopen ook Zwartenbessensap, bramensap, blauwbessensap, vlierbessensap ( wat effectief bleek tegen de Mexicaanse griep)en bosvruchtensap. Alles puur met een lange houdbaarheidsdatum inhoud 0.75 liter voor € 4.50.


Ook kunnen wij u leveren; Rode bietensap, wortelsap, siropen etc. Alle sappen van Schulp, in vele varianten, bijv. appel- zwarte bessensap, appel-vlierbesen sap, appel-aarbeiensap en appel-rodebessensap, alles in liters of 0,2 liter.


Verder verkopen wij als het seizoen er is, Hollandse druiven uit

het Westland. En ook hebben wij advocaat in diverse smaken

en soorten, alsmede Hollandse kersen, pruimen etc.

Vanzelf hebben wij een uitgebreid groente en fruit pakket van alle gangbare groenten en fruit en tevens is het mogelijk bij ons een biologisch pakket af te halen.


Meer info:Groenten Abonnement